Не кажи менi зайвих слiв

Не кажи мені зайвих слів,
Не пиши мені жодних літер,
Не даруй поцілунків у сні,
Не тримай, бо легка, як вітер.

Не спиняй - все одно піду,
Не клянися мені - я не хочу,
Не люби ж на свою біду,
Не кохай ті зеленії очі.

І не вір мені, любий, благаю.
У думках лиш з тобою літаю.

Кажи, пиши, даруй, тримай,
Спиняй, клянись, люби, кохай...


Рецензии