Сон-169

Ветеран війни в Афгані,
Повернувшись у цивілку,
Все шукав поміж жінками,
Підходящу йому жінку.

Між критеріїв відбору,
Звісно, - зовніщній лайфхак,
Потім йде обовязково -
Вдало скінчений психфак.

Бо в колишнього вояки -
(Як підмітили близькі),
З мізками не все в порядку -
Стало зразу по війні.

Защораз кошмари сняться.
І щоночі він в атаку -
Йде, лежачи на матраці,
Й кричучи безперестанку.

Одна жіночка-психолог
Лікувала на кушетці,
Та набридливі розмови -
Лиш розятрювали серце.

Інша жінка - по малюнках
Поринала в безум страхів,
Та що вдіять, коли руки,
Геть не слухають вояку.

Третя жінка - під гіпнозом,
Повеліла підкориться,
Але цей нехитрий спосіб -
Умикав страшного вбивцю.

Командир - умить, як зомбі,
Діставав з штанин ножа -
Й агресивний, повний злоби,
Брався трупи примножать.

Кожен день - новенька пані -
Лікувала кволі мізки,
Та на ранок всі негайно -
Утікали прямо з ліжка.

Скільки він не зустрічався -
Вся любов була трагічна -
Пані ж рада, що спаслася
Від обіймів демонічних.


Рецензии