Земний уклiн-1 - 5шт, укр

Из альбома «Школьные поздравления»

«ЗЕМНИЙ  УКЛІН  ВАМ,  ВЧИТЕЛІ...»
Шкільні поздоровлення -1 – 5шт., укр.

1*
У долі вчителів чимало...
Всіх не згадаєш... Та для Вас
Куточок затишний сховало
Сердечко любляче завчас!!!

Загадки слів, і примхи складу,
І образи таємні з книг
Пояснювали Ви відрадно,
Ведучи нас в знань лабіринт...

Ви чуйно, янгольські, ласкаво
Нам душу прагнули віддати...
Лише здається «все – забава»...
Але... Там забагато праці!!!

2*
Для Вчительки я Першої своєї
Букет осінній з радістю зберу...
І з усмішкою підійду до неї...
Скажу їй, що давно її люблю!!!

Поплачу трошки... І своє дитинство
Згадаю... Як було все в перший раз!!!
Як літер, цифир, крапочок крутійство
Уперше непростим було для нас...

Прозріння перші... Здогадки... Таланти...
І перші сльози прикрощів своїх...
Від неслухняно-впертих ком в диктанті...
Від формул і рівнянь шкідливо-злих...

З теплом душевним згадую часи ті...
І Вчительку улюблену свою...
А зараз хочу серце їй відкрити –
Сказати, що давно її люблю!!!

3*
Ми Вас з вчительським святом витаєм –
Від душі! І бажаєм добра!!!
Ви же – «Вчитель від Бога», ми знаєм...
Дітлахи люблять Вас не дарма!!!

Люблять погляд Ваш сяючо-строгий,
Повний радості, ласки, тепла...
Кажуть Вам про печалі й тривоги...
Довіряють свої всі діла...

Ви їм вмієте дати поради...
Сумувати, радіти за них...
Є, про що розповісти принадно...
Є, чому їх повчити в житті!!!

4*
Найгарніших оцінок, відмінних
Для дітей Вам ніколи не жаль...
Поважаєте кожну дитину...
І вразливість душі... І печаль...

Дефіцит спілкування, уваги
Ви заповнити здатні для них...
Інтереси дітей і розваги
Підбадьорити словом своїм...

Зрозуміти, поліпшити настрій,
Помогти Ви готові завжди...
Ви в навчанні дітей – кращий майстер!!!
Помічник для дитячих родин!!!

5*
Земний Уклін вам, Вчителі... За Фарби Світу!!!
І за країну чарівних дитячих мрій,
Що називається «Світ Знань»!!! За добре світло,
Що ллють сердечка ваші сяянням надій!!!

За ваші зірочки, що в морі-океані
Тривог життєвих, смутку, труднощів та бід,
Дають світитися!!! Шукати нові грані
Дитячих радощів!!! Любити сонцесхід!!!

За те, що ви навчили нас до знань тягнутись...
Процес навчання поважати, як свята...
Що нам дозволили Прекрасного торкнутись
І бути з розвитком технічним у ладах!!!


Рецензии