Душа блукала

Я повертаюся - сама до себе.
Потрошки.
Де блукала стільки днів?
Можливо, час від часу, так і треба,
Всі справи переглянути з боків.

Відсторонитись  від усього світу,
Від всіх… і вся…
І навіть – від себе!
Всього життя земного, його цвіту;
Принад, прикрас…
Від зла, що душі всі гребе.

І одиноко, у сліпім блуканні,
Не розуміючи, чого шукати…  де?
Рабом наївним, в серця пориванні,
Не знати, порятунок чи прийде.

Я повертаюся - сама до себе!
А щось знайшла,
У тім – пустім блуканні?
Не знаю.
Яка в цім потреба?
Теж , залишилося у тайні.


19.07.2021 рік


Рецензии