Скорость жизни

***
Ми з вишнею так скоро постаріли…
Скажи, чому так скоро мчать роки?
Недавно ми кохання тільки стріли, -
Й не встигли розпізнать його смаки.

Тепер  ми стали мудрі й трохи сиві,
Вже котра  осінь душу обпіка…
На серці й досі зболені курсиви,
Та ревний біль утоми не втіка.

Шкода, що в роки ті доріг немає,
Що не літають в юність літаки,
Лиш відголосок днів тих долинає,
Та юних весен мріють острівки.

А ми старієм з вишнею щороку,
Нас холод все  частіше обніма.
В душі вгніздилась осінь  жовтоока,
А в двері люто стукає зима…


Рецензии