Так завжди буде

Уходять у вічність люди,
Все менше знайомих облич.
Так було, так завжди буде...
Минуле пішло, не клич!

Є тільки "сьогодні" з нами,
Про "завтра" хто зна з людей?
Приходить мудрість з роками,
Життя  - дивна мить "тудей"!


Рецензии