ТабJр пJонерський

Згадаймо табір піонерський
Могутні велетні- дуби!
І ми зовсім іще маленькі!
Туди нас привели батьки
Школярики сором *язливі
Червоні галстуки у нас
Кумедні! І такі гарненькі
Закінчили ми перший клас
Життя доросле нас чекало
Без тат,без мам! На самоті!
Тоді ми вперше побували
Лише із друзями в житті!
Зоря як тільки прокидвлась
Підйом в кімнаті шепотів
Зарядка швидко починалась
Загін в столову тупотів
Зірниця гра розпочиналось
Лиш указівки на землі
Десь дітвора наша ховалась
По них знайти ми їх змогли
А старша піонервожата
Ірина Самойлівна була
Була вона така завзята!
Зірницю-гру для нас знайшла.
Вечірні танці і забави
Сосновий бір чекав на нас
Річка Удай і заграви
Який щасливий був той час!


Рецензии