Мандрiвниця

Їде залізницею поїзд "Київ-Львів,
І хоча вже вечір ще немає снів,
Дихати нема чим - аж немає слів,
Пасажири заздрять пасажирам кораблів

Їде файна дівчина поїздом до Львова,
Усмішка грайлива та зовнішність чудова,
Дівчина із себе вся така раптова,
Там зустрівся їй гарненький казанова

Він їй пропонує прохолодного вина -
На цю пропозицію погодилась вона;
Довго не вагалася - душа не крижана
Коли сидить поруч той солодкий сатана!

Тільки ще не знала дівчина раптова,
Що їй не доїхати із Києва до Львова,
Тільки ще не знала дівчина чудова,
Що вона опиниться в Республіці Молдова!

Легковажна дівчина з короткою спідницею
Цим спекотним літом мандрує залізницею,
Їй вже двадцять років, а розуму немає -
Замість читання книжок вона у карти грає;
Їй вже двадцять років, а розуму немає -
Легковажна дівчина молдавської не знає!

Їде залізницею поїзд "Київ-Львів",
Пасажири заздрять пасажирам кораблів -
Їм нема чим дихати, в них немає снів,
А на файну дівчину чекає Кишинів!

Із новим знайомим дівчина регоче,
Зовсім головою думати не хоче,
Казанова їй вульгарності шепоче
Поки винний хміль їй застеляє очі

Та свою недобру справу чітко знає він
Від професії такої є адреналін!
Поки в дівчині дурненькій грає ендорфін
У її великій склянці тане клофелін

Так і не дізналась дівчина чудова,
Що їй не доїхати із Києва до Львова,
Ще тоді не знала дівчина раптова,
Що вона опиниться в Республіці Молдова!

Легковажна дівчина з короткою спідницею
Цим спекотним літом мандрує залізницею,
Їй вже двадцять років, а розуму немає -
Замість читання книжок вона пісні співає;
Їй вже двадцять років, а розуму немає -
Легковажна дівчина життя не знає!

16.07.2021 р. - 17.07.2021 р.


Рецензии