Древн й Ки в М нськ, Москва

Древній Київ і Мінськ, і Москва,
Ви повинні завжди бути разом,
Вам не треба боятись зарази,
Хай земля наша знов ожива.

Нас єднають слов'янські пісні,
Розумієм своїх ми з півслова,
Знать даремно палали вогні,
Дружба буде нам знову основа.


Рецензии