Алексей

 МНЕ ТЕБЯ ОЧЕНЬ ЖАЛЬ...

Ой який тяжкий облом.
Знову біль у горлі ком.
Серденько втрачає ритм
І душа як за Валєрочкой болить.
Де тепер знайду пораду
 щоб дожити віку так  як нада
Без печалі болі смутку.
Не відчуваю смак я шутки.
Радощів уже не відчуваю.
Я тону

Біль безбожно ДУШУ
заїдає.
А ще ж гірше буде далі...
Чі я витримаю ...

Я незнаю...


Рецензии