Вот он идет. укр

Ось він іде...
Вона назустріч любо посміхнулась
Ось він вже тут...
І в скронях загуло
Вона його ледь-ледь торкнулось
Його майнуло…
Поранене крило


 Він нахиливсь до неї…
І  незграбно цілувався
Вона сміялась дзвінко
О! Золота  любов...
Вони йшли мовчки, довго
Ось вже і вдома
"Ну ... ще мить!"
А мамо дивиться в вікно


Рецензии