Вот он идет укр

Ось він іде...
Вона назустріч посміхнулась
Ось він вже тут
І в скронях загуло
Вона його  ледь-ледь торкнулось
Його майнуло…
 Він нахилився…
І  так незграбно цілувався
Вона сміялась дзвінко
І сонечко зійшло


Рецензии