***

Щиро вам скажу я друзі
 Боюся  жить  у цій окрузі.
В полоні зла ненависті
Горя болі зависті.
Де той Рай блаженства доброти?
А в чім живеш читач сьогодні  ти?
Кругом безмежно красоти...
Що відчуваєш ти душою?
Не горюй прошу  зімною...
Радій..
 не треба горювати...
Бо горе буде щастячко умить зїдати.


Рецензии