Моя..

Моя..у цьому світі ти-моя,                Ти створена для мене,                А я лиш твій,                Я створений для тебе,                І щастя більшого мені не треба,                Аби лиш бути поруч,       Коло коханої моєї,                У щастя формула проста:                Коли кохана поруч коло нього,                Коли коханий поруч коло неї...


Рецензии