Каламбур на беларускай мове - 188

         


Каламбурны дыялог беларуса Макса з Веткі з масквічкай, якой ён прывёз "МаЗ" кветак і салодкі пернік


-Ці было хоць разок у МАСКВЕ  ТАК,
Што прывЕзлі табе аж "МаЗ" КВЕТАК?
-Нет, но как-то привёз мне МАСК  ВЕТОК...

-Рагаталі, напэўна, там СВЕДКІ -
І Марынкі, і Ленкі, і СВЕТКІ?
А дарэчы, прыехаў я З  ВЕТКІ...

Еш мой пернік, бо з'есць АСА  ПЕРНІК.
Максу Маск не кумір, А  САПЕРНІК?




*******

            


Каламбурный диалог белоруса  Макса из Ветки с москвичкой, которой он привёз "МаЗ" цветов и сладкий пряник

-Было ли хоть разок в Москве так,
Что привезли тебе аж "МаЗ" цветов?
-Нет, но как-то привёз мне Маск веток...

-Хохотали, наверно, там свидетели -
И Маринки, и Ленки, и Светки?
А кстати, приехал я из Ветки...

Ешь мой пряник, ибо съест оса пряник.
Максу Маск не кумир, а соперник?
*******

Ве;тка (белор. Ветка) — город в Гомельской области на реке Сож. 


Рецензии