Сон-166

У всіх подруг є по хлопцю,
А у деяких - й по кілька,
Тільки я - слухняна доця,
Жду любов, як Еврідіка.

Цілий день сиджу за компом,
І шукаю в інтернеті,
Де дівчата своїх хлопців -
Зустрічають на планеті.

Як можливо з міліардів
Вибрати лишень одного,
Що з усіх кохання вартий,
А не просто казна-кого.

Як в метро у штовханині,
Стрітись наче випадково,
У потокові невпиннім,
В бік штовхнути помилково.

Жодним виразом обличчя -
Не відкрить секрет відьомства,
Як вдалася блискавично
Операція знайомства.

Прораховувать ймовірність -
Зустрічі - і перших фраз,
Макіяж, лав-кіс, манірність,
Й погляду дороговказ.

Так, дівчина - майже згодна
На взаємини й стосунки,
Бо на хлопця - кожна з формул
Вказує у розрахунках.

Так, вона вже років кілька
Вибирала серед гідних,
Тож тепер - не впустять кігті
Вибраного піддослідного.

Вслід цілунок й токсік-зваба,
І отруйний милий усміх,
Вона впевнена - в цій лабі
Її жде визнання й успіх.

Та на практиці - як завжди -
Я заклякну, як Мальвіна,
Всі можливості - проштрафлю,
Усі шанси - заруїню.
 


Рецензии