Цавун уюнар...

Гимишдин рангунин
Цlар кана,
Какур цlар-цавара.
Геж хьанач-
Гатазвай ракьунин
Ван хьана
Яргъаллай къаварай!

Гуьгъвена авазни,
Ай гьарай!
Галамаз-галамаз.
Галукьиз,
Са-сада акьазни,
Тупарай
Ягъана,ванер тваз!

Мад цавун къатара
Гьатна цlар,
Ялавдин лацу гел.
Къукърумри
Туна ван патара,
Цlвез цавар,
Ичlирна чпин хъел.

Цlаяркай аватна
Кьерериз,
Къванерал,тарарал.
Гьасятни
Тlурфанар акатна
Туькъуьриз
Цавамаз ялавар...
10.07.2021г.


Рецензии