Сон-164

Усе тіло в татуажі,
Місця вільного немає,
Кожен з них таки щось значить,
Але що, - лиш власник знає.

Меч, сердечко і гадюка,
Що обвила кущ троянд,
Чи небачена звірюка,
З пащею, де зуби в ряд.

Золотий дракон на спині,
Що відкрив величні крила,
Чи сердечка половини,
Що стріла навпіл розбила.

Квітів різних дивовижа,
В лабіринтах переплетень,
І метеликів безстижих
Натяки - напівсекретні.

Корабель - де вітер в парус,
А чи нелюдимий острів,
На якому ростуть пальми,
І лежать піратські кості.

Ангел з добрими очима,
Що глядить вниз із небес,
І слідкує, щоб людина,
Його слухалась, як пес.

Купола, русалка, карти,
А чи напис на латині,
Кожен вибирає в арті -
Символи, що є близькими.

Кожен знак - важлива мітка,
Голки болісний пунктир,
Щоб відбився в мозку чітко -
Памяті орієнтир.

Спогад, шо лишивсь на роки,
Глибоко уївшившись в шкіру,
Вивести ж його - морока,
Що влітає у копійку.


Рецензии