Геть

Жаль – є госдеп нам
конферанс’є…
Торгують нами
його мос’є –
і Блюм, і Кучман,
і Бджоловік,
і всі хто потім…
Ганьба навік.

Хто уявити
з нас міг таке.
Але...
Проекти –
це нетривке.
Зотліло. Хрусло.
Розрив. Розлам.
Квитки – й народне
«геть!» їх послам…

Липень 2021


Рецензии