Там, де Правда

Там де Правда, там і Сила.
Гиблий світ, де культ брехні.
Відростають в мене крИла
Адже, Правда – при мені...

Я кажу: – Не лізь у дУшу!
Я – проправдовець наскрІзь.
Я повІру не порУшу
Тож, не рипайся. Не лізь!

Душу вирвати не може,
Навіть, нищення – всьогО!
Бо Душа – творіння Боже,
А відтАк, вона – ЙогО.

Щоб війнИ позбутись гЕрці;
Щоб позбавитися їх,
Треба ДУшу мАти в серці:
ДушовтІлення – не гріх!


Рецензии