Собачий вальс росы в глазах

(Moby - The Dogs)(Slim Dusty - Waltzing Matilda)Фрёкен Бок(INXS - By My Side)               
(Billy Idol - Eyes Without A Face)                "...Ballerina
                You must have seen her
                Dancing in the sand..."         
(The Brian Jonestown Massacre - Who Dreams Of Cats?)               

Жижа/ЖЖ жажды наживы внештатного состояния души Шамаича.

Funkadelic - What Is Soul?
                - Cosmic Slop

Подайте Бояршинову на тарелочку Первичного Бульона с кубиком Maggi!
Хотя бы - на донышко.

"Любая достаточно развитая технология неотличима от волшебства." - Артур Кларк.

(The Flaming Lips - In The Morning Of The Magicians
 Portal - Still Alive)

Doggy style in the Foggy Dew.

I'm in the 52-nd state of emergency, you know:
I need to make a living like that Big Bang!

(The Dubliners - The Foggy Dew
 Jane's Addiction - Irresistable Force
 Телевизор - Партия божьей росы
 Stereophonics - Dakota(@.net)
 Звуки Му - Вайоминг
 Псой Короленко - Айова
 Texas - Inner Smile
 Lynyrd Skynyrd - Sweet Home Alabama(укрощение строптивого Обэмэ)
 Utah Saints - Something Good ft Kate Bush
 Neil Young - Hawaii
 The Ventures - Hawaii O-five
 Muddy Waters - Mississippi delta blues) vs Муси-пуси Рага-джага П/Р/астафари


Петька 3: Возвращение Аляски(куртки Бэйна)               


Рецензии