Кохання

Кохання - слово тепле і просте,
Таке знайоме і таке жадане,
Та все ж воно воістину святе,
До того ж іноді звучить неждано.

У цьому слові весь яскравий світ,
У ньому - промінь щастя і надії,
Нетлінна мудрість безлічі століть
І потаємні, найчистіші мрії…

Це слово - найчарівніше із всіх
І схоже на прозору кришталинку.
У слові - пристрасть, уповання втіх,
Воно до серця вказує стежинку.


Рецензии