Поздновато что-то Папа!

 
 Я Отцом Что Во Вне
И Прощен и Утешен,
 Я Усвоил Урок!

Светлой Памяти
Валентина Алексеевича Величко

 ООО "ВиКомНет"
(Вы ко мне?)
(Video Communication Networks:
New ip transport layer protocol,
Change Tcp/Ip Control Layer-Slow Start,
to My Atp/Ip Control Layer Advanced Quick Start,
For DVB/S/C/T, 3,4,5G and other datagram frames
 New Logic Transmit-Receive
Creating Procedure.
(Russian Patent,Eurasian Patent,Us Patent)

Be Happy!


Рецензии