Perimetrale type Vaccines

https://music.yandex.ru/album/7723801/track/258776
Clouds Up
Исполнитель: Air

There is evidence (like the Loch Ness monster) but not highlighted.
Многие видели (наподобие Лохнесского чудовища), но не зафиксировали.

The presented vaccines is perimeter type vaccines for highly variable mutational forms.
Представленные вакцины относятся к периметральному типу для высоко-переменных мутационных форм.

Every year for many years in northern countries, poly-influenza diseases occurred 2 times a year - during thermal periods transition from winter to summer and from summer to winter (spring and autumn) - during these cyclical climate change many yearsin human body, a certain limits reserve for immunity lasting 6 months (on Earth half year) to overcome poly-influenza complications. Immune poly-influenza vaccinations must adhere to reserve half-year terms fixed in human body for many years. Irrepressible profit abomination malice under sacred protective vaccination workguise is criminal and must be suppressed by general civil independent control in addition to bureaucracies.

Каждый год на протяжении многих лет в северных странах поли-гриппозные заболевания происходили 2 раза в год - в периоды термального перехода с зимы на лето и с лета в зиму (весной и осенью) - за эти многие годы цикличной смены климата в организме человека выработался определённый запас резервов для иммунитета длительностью в 6 месяцев (половина года) для преодоления поли-гриппозного осложнения. Иммунные поли-гриппозные прививки должны соблюдать резервные полу-годовые сроки, закреплённые в теле человека на протяжении многих лет. Мерзость неуёмной злобы наживы под прикрытием святого защитного дела вакцинирования преступна и должна пресекаться общегражданским независимым контролем помимо бюрократий.


Рецензии