Щастя, чи н

Будьмо щасливі собою, без масок.
Насправді то просто.
Бо наше життя із яскравих красок.
Смуток завжди залишається вчора.
Ну якщо що, то дорога на море.
.
Будьмо відверті, бо таких потребують.
Можливо то складно.
Люди роками стіни будують,
Ай ладно говорять, коли знеохота.
Тоді за рюкзак і лети на природу.
.
Будьмо добріші на скільки то можна.
Бо наше життя все складніше
Відкиньмо шкідливе від себе подалі
Прощаймо й колись ми здобудем медалі.
Не стій на одному, йди далі і матимеш успіх.


Рецензии