Стань мен кимось

Залишися зі мною на чай
Будемо довго з тобой розмовляти
Я ніколи не хочу чути прощай
Лежатиму поряд, щось приємне на вушко шептатиму.
.
Будь зі мною в дощі
Я тебе лікуватиму медом і ласкою
Обіцяй завжди бути собою, я лякаюсь людей що під маскою.

Я з тобою буду у бідності.
Тримати за руку, коли ти змучений.
В світі де стільки зла і підлості
Я обіцяю і в горі і радості
Закривати собою всі твої слабкості.
.
Ти для мене притулок ніжності
Ти дорога моя до тепла
Я благаю у тебе вірності
Бо це те, чого в інших нема.


Рецензии