Думи зв льняють в д зв язаност вс х всезагальн стю

       Думи звільняють
       від зв'язаності всіх всезагальністю нерозуміння



Думу, о Слове,
перешли-пошли
                ту мені
що Ти увійшов в Небесах
             за завісу!..
Дивно танцюють
повітряні струмені
Хата танцює
             край лісу



Думи як в серці висотні —
                і в хаті високі —
                Небесні — і спільні —
тож кругом хати
усе аж танцює!
                бо вільне...

06.07.2021


Рецензии