Срiбний ювiлей

Уночі у нас з Сергієм
Народилось знов дитя,
Ще й про інших діток мрієм,
Бо таке у нас життя.

І сьогодні ми святкуєм
СРІБНИЙ, друзі, ювілей,
Всім вам радість ми даруєм,
В нас багато є ідей.

В нас народжуються діти,
Бо Ярунський – це талант,
Всі пісні, неначе квіти,
Кожна з них, мов діамант.

Ми творити й далі будем,
Бо вирують в нас думки,
Ні про кого не забудем.
Все представим залюбки.

Радість срібна оповила,
Двадцять п’ять дітей у нас,
Виростають більші крила,
Щоб творити защораз.

Ми обоє з ним щасливі,
Кожна пісня, мов дитя,
Буть і далі творчій зливі,
Ось такі в нас відчуття.

13.07.2021 р.


Рецензии