Тяга до нового - 2021

Дописано до слів Еріх Марії Ремарк.

Тяга до нового завжди втішає при розставанні
коли знаходимо любов все остаточно забуваємо
відтоді заспокоюємося і не живемо у розчаруванні
а негаразди що були у нас із пам'яті стираємо...
Тяга до нового завжди втішає при розставанні
коли знаходимо любов і зовні перетворюємося
відтоді заспокоюємося і не живемо у стражданні
і з помилками що були ніколи не повторюємося...
Тяга до нового завжди втішає при розставанні
коли знаходимо любов то знову ми народжуємося
відтоді заспокоюємося і не живемо у переживанні
і звісно зі своєю долею мабуть вже погоджуємося...


Рецензии