Срiбло э, та буде й злото

СРІБНИЙ ЮВІЛЕЙ

Уночі у нас з Сергієм
Народилось знов дитя,
Ще й про інших діток мрієм,
Бо таке у нас життя.

СРІБНИЙ був у нас з тобою,
Погляд в ЗОЛОТО ведім,
Тішмо творчістю-красою
В ювілеї ЗОЛОТІМ.

І сьогодні ми святкуєм
СРІБНИЙ, друзі, ювілей,
Всім вам радість ми даруєм,
В нас багато є ідей.

В нас народжуються діти,
Бо Ярунський – це талант,
Всі пісні, неначе квіти,
Кожна з них, мов діамант.

Ми творити й далі будем,
Бо вирують в нас думки,
Ні про кого не забудем.
Все представим залюбки.

Радість срібна оповила,
Двадцять п’ять дітей у нас,
Виростають більші крила,
Щоб творити защораз.

Ми обоє з ним щасливі,
Кожна пісня, мов дитя,
Буть і далі творчій зливі,
Ось такі в нас відчуття.

13.07.2021 р.

Королева Гір Клавдія Дмитрів


          ***

Чисте "срібло" – із Ярунським,
Бо Ярунський є – "КРУТИЙ"...
Королево, доживемо, –
У нас буде - золотий!

13.07.2021 р.
Григорій Васянович.


СРІБНИЙ І ЗОЛОТИЙ

Буде, любий адмірале,
Тобі вірність бережу,
Й ЗОЛОТИЙ, щоб всі це знали,
Я з любов'ю розкажу.

Відсвяткуємо з тобою,
Буде свято для усіх,
Ми ж милуємось красою,
Хоч в обох на скронях сніг.

Він нам зовсім не завада,
Навпаки - як оберіг,
Те, що творим - дуже рада,
Ти творить зі мною зміг.

То ж до ЗОЛОТА готуймось,
Дальше, друже мій, творім,
І на це ми налаштуймось,
Бачим себе в ЗОЛОТІМ.

А з Ярунським з СРІБЛА в ЗЛОТО,
Також, друже, перейду,
З ним знайшли ми іншу ноту,
Та тебе не підведу.

З обома і в СРІБЛІ й в ЗЛОТІ,
Творю з вами від душі,
Як на суші і на флоті
Ще й звучить в нас нота СІ.

ДО і РЕ в творіннях наших,
МІ і ФА, і навіть СОЛЬ,
Ви обидва - це окраса,
Головну зіграли роль.

НОТНИЙ СТАН і КЛЮЧ СКРИПКОВИЙ,
І усюди з нами ЛЯ,
Поміж нами став БАСОВИЙ
Й гра чудова скрипаля.

А з тобою, адмірале,
На вітрилах полетім,
Бо творіння наше вдале,
То ж і далі ми творім.

Ми з тобою творим слово,
А з Ярунським - ще й звучить,
Значить все у нас чудово,
Буду більше двох любить.

13.07.2021 р.
Королева Гір Клавдія Дмитрів


Рецензии