***

      ЧАРІВНИЙ ІНСТРУМЕНТ
Зима, будинок, довгі ночі,
Холодний серцем, двері привідкрив,
Цей чоловік збагнути хоче!
Чому ж  душа його, позбавлена вітрил.
 
Щасливі дні, і ті, вже промайнули,
Неначе вмить все зникло на завжди.
Він прагне повернутися в минуле,
Але, на жаль, залишиться самий.

Потік думок, кружляв навколо нього,
Душа збагнула цей важкий момент.
Нарешті, розум, вирвавшись, на волю,
Згадає пісню, як чарівний інстумент.


Рецензии