Терпiння людськоi любовi

Ми всі підем в поза світи…
Земне життя – лише хвилина…
Та треба зміст в бутті знайти –
Нести людську любов невпинно.

Любити серцем, берегти
Й не марнувати дні злочинно.
Вони – у росах із краси.
Їх блиск шукай в собі невпинно.

Будуй життя. У нім – добро.
Із віри серця та служіння.
Шануй його, смерті на зло.
Й освячуй кожний день… терпінням.

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2021
14.07.2021
10:01
м. Львів

Всі права застережені. Будь-яке відтворення та використання без письмової згоди автора заборонене.
Повна або часткова републікація, публічне виконання тощо, без письмової згоди автора забороняються і вважаються порушенням авторських прав.


Рецензии