Дивний сон

 
Дивний сон мені приснився,
Що я в лісі опинився,
І що я – це вже не я,
А така собі свиння:
Чавкаю, як їм насіння,
Розкидаю скрізь лушпиння.
Прокидаюсь – я в кімнаті,
В своїй рідній милій хаті,
Неохайний весь,.. брудний...
Отакий ось сон бридкий.
Скочив з ліжка – мерщій митись,
В лісі щоб не опинитись.

Добре те, що все ві сні…
Так це сон, таки, чи ні?


Рецензии