Днина лiта

Спекотно вельми.
Понаднормово.
Немов така нам
дощу умова –
щоб ми у гості
його просили
малі й дорослі
щодня, щосили…

Втім - днина літа
малим прекрасна.
П’ємо напої.
Морозив рясно.
Липнева спека.
…А в небі - блища…
Почув нас дощик –
гримить все ближче…

Липень 2021


Рецензии