Чын дус булса

Дуслар куп дип уйлап йорим
Кирэк булса бер кем юк
Булыш эле дип сорасан
Белэсен кем чын кем бук.

Йоз торле сылтау таба
Сина булышмас очен
Акчасында тулэр идем
Бушка эшлэтмэм дусны

Алтын коеп жибэрэлмим
Зэхэр байлыгым бит юк.
Бер зарплатага эшлибез
Ярый, ос ботен, тамак тук.

Рэхмэтлэремне укырмын
Кон саен, килгэненэ
Мэчеткэ хэер кертермен
Сэлэмэт ул булсынга.

Булганымнан бэхиллэрмен
Рэхмэтлэремне укып
Ач булса ипи кисэген
Сузырмын икегэ булеп.

Чын дус булса тырышырмын
Сорап йортмэм куршедэн
Вакыт табып булышырмын
Минем килгэн кочемнэн.


Рецензии