Я вже сумую

Я вже сумую... чуєте, Карпати...
Я вже збираю знову свій рюкзак...
І я не хочу, ні, не хочу знати,
Що ДО в житті було без вас і як...
Я вже не сплю... хапаючись за хмари...
Стежки рахую, мапою веду...
Шукаю руту, мальви і стожари...
І дуже вірю, що не раз піду...
Я вже сумую... чуєте... Карпати...
Я вже збираю речі у рюкзак...
І я не хочу... ні, не хочу знати...
Я вірю, то любов, то справді так...


Рецензии