Прокидайся коханий

 1.
Я дізналась- ти дикий звір...
Я злякалась- ти чорний птах...
Але я закохалась так,
Що у відьом зірвало дах...
Що поробить від тебе прокляття
Не благай мене,бо вже пізно...
Срібна куля холоне під платтям,
Під мереживом чорним білизни...

Пр.
Я зварю тобі кави
Темної
Як твоя душа!
Прокидайся,коханий!
Тернами
Я до тебе шла!
Скидай мушлю,коханий
Перлами
Відільються хай сльози дівочі
Цім сукубовим стервам,
Хтивим демонам
Я тебе залишати не хочу!
2.
Я тонула в твоїх очах-
Я пирнала на темний бік
Твій сомотній відчула страх
Та твій марний почула крик...
Їхнім болем тобі прокляття
Каяття не звільняє- пізно!
Срібна куля холоне під платтям
Під мереживом чорним білизни...
Пр.


Рецензии