Сварцi - 2021

Неважливо хто у сварці прав
звісно на один одного образилися
я б не вибачився якщо тебе не кохав
головне що домовитися ми зважилися...
Неважливо хто у сварці прав
чомусь впевнений що помиримося
і нема в житті важливіше справ
головне що в обіймах ми опинимося...
Неважливо хто у сварці прав
в котрий раз відносини з'ясуємо
хоч і треба щоб хтось зусиль доклав
головне що щастя разом ми врятуємо...


Рецензии