В И Р

         З погляду на ВсЕсвіт:
           (фантАзія-нАрис)

           БлагоговІйний Вир,
      Не збути, не здійняти.
      З позА-прадАвніх пір
      Для нас Він — Щит 
                             і Грати.
 
     Ні птах гірський,
                            ні звір...
     Ніхто Вир не осилить!
     З позА-прадавніх пір :
     Немає протисили.
  
     З позА-прадавніх пір
     І Я — при заморОці,
     Запитувати Вир :  –
      - А що, на тому боці?
..........
*Вир — Вселенський
простір. Нескінченність.
Потойбіччя.


Рецензии