Богдановi Кучеру в День народження

Алея особливая з років
І кожне дерево – це рік Господній,
Всевишній сам садити їх хотів,
Та не такі вони, як всі природні.

Бо особливе кожне древо-рік,
І кожне з них – єдине на алеї,
Саджається воно лиш раз на вік
І виграть їх не можна в лотереї.

І поміж них однакових нема,
Усі вони різняться між собою,
Тебе корінням кожне з них трима,
І все життя разом вони з тобою.

Та головне – ти кожне доглядай.
Молись і дякуй, наче за дитину,
Про них й онукам ти оповідай,
З них напиши розкішную картину.

Щоразу їх любов’ю поливай,
Та кожне – особливою любов’ю,
Лелій, наче кохану, розмовляй –
Вони віддячать і тобі, й здоров’ю.

За кожен з них ти Господу вклонись,
Бо саме ним кожнісіньке садилось,
Подякуй і за кожне помолись –
Рік-дерево, немов дитя родилось.

11.07.2021 р.


Рецензии