Магiчна загадка

Чи ми підемо ввечері гуляти,
Чи ми підемо знову на ставок,
Чи будемо на зорі поглядати,
Та й чи роса впаде на моріжок?

Чи місяць-красень вийде із-за хмари,
Та й чи освітить він дорогу нам,
Чи сам розкине знову чудо-чари,
Чи це зробить довірить він зіркам?

Та й чи вербу десь вітер колихає,
Чи та верба над ставом зарипить,
Чи під вербою хтось стоїть, чекає,
Чи цей ставок хоч іноді, та й спить?

Чому всі роси срібними бувають
І коники на скрипках виграють,
І як вони усіх музик збирають,
Бо їх далеко цілий вечір чуть?

Чи грають довго музику чарівну,
Чи до світання грають-виграють,
Та й чи зустрів закоханий царівну,
Куди дороги місячні ведуть?

Хто відповість на всі мої питання,
Відгадку хто поможе віднайти?
На магію нічную сподівання.
Та як місток до неї перейти?

12.07.2021 р.


Рецензии