СкреС

Яким, в очах вселенця я собОю?
Чи справді я істота вищих сфер?
А чи не стану я самИм собою
Десь, там вгорі, таким як і тепер?

Куди іду епохою земною?
Чи буде в мене Осуд, в Судний День?
Чи скрізно я пройду планету ГОйю?
Чи опалюся Праведним Вогнем?..

І  все ж, в собі, собою при нагОді,
Хотів би я обняти цілий світ...
Хоча б , як є – лишатися собОю
І щоб не тим, як дьоготь для чобІт!   


Рецензии