А зозуленька кувала

А зозуленька кувала
В лісі на калині,
Доленьку передбачала
Хлопцю та дівчині.
Ворожила літ багато
В злагоді прожити,
Із буднів творити свято
Завжди слід уміти.
Ой, зозуленько-ворожко,
Нехай усе вдасться,
Накуй міцного здоров"я,
Добра, миру й щастя.
2021 р.


Рецензии