Свiтова перлина

Весь світ говорив про талант Соломії
Ми славу вернем Крушельницької знов,
Це нашої школи прекраснії мрії,
До неї у нас і повага й любов.
Чудово співала в житті Соломія
Й прекрасно в театрі все грала вона,
Була для культури велика надія,
А сила звучання – потужно-гучна.

ПРИСПІВ

Ми з гордістю звемося «соломійці»,
Ми з гордістю несемо це ім’я,
Маленькі ми вкраїнські італійці,
Великая і дружняя сім’я.
І гідно це ім’я нестимо далі,
Бо випала для нас велика честь,
Зіграємо про це ми на роялі,
Культура наша вся із перехресть.

Цей тембр благородний і мецо-сопрано,
Краса оксамиту і гучності дзвін,
Себе проявила в мистецтві так рано
І згадка про неї звучить із цих стін.
Звучатиме завжди, ми це обіцяєм,
Вона в Україні в пошані здавна,
У творчість її залюбки поринаєм –
Такая перлина у світі одна.

ПРИСПІВ

10.07.2021 р.


Рецензии