Яка Ви?

Яка Ви?
(Л.І.)

“I can’t think of any better representation of beauty than someone who is unafraid to be herself.”
 
 Emma Stone
Я не можу придумати кращого представництва краси, ніж та жінка, яка не боїться бути сама собою.
Емма Стоун

Я мав велике Щастя розмовляти з Вами тільки один раз…
Але я зразу опинився у Полоні…

Той Чарівний Полон мене не звільняє
З тієї Митті…

Тому що я зустрів
Не тільки та не стільки Людину з Великої Літери…

Я побачив в Вас Щире Серце
Та Душу, що більша за Всесвіт…

Дякую Вам,
Що Ви дозволяєте собі бути собою!!!

З Днем Народження 12.07.2021 р.!!! 


Рецензии