Липень кр

ЛИПЕНЬ

Ти і я -  посередині літа.
Липень кропить дрібненьким дощем.
Мед духмяний розважили липи
й роздали...
Та всеж хочеться ще
крізь розлиті дощами світанки
зачепитись за обрій плющем.
І у рамках медових серпанків,
в сотах літа хмеліти
взащем.

З нас у кожного - свій
місяць Липень - золотий.
Та душа моя
там, де ти! Ти і я!
Наш роман достиг.
Місяць Липень, відпусти...
тільки залишай
серцю водограй!

Нетутешні ми в нинішнім літі.
Наше літо лягло на крило.
Та у цьому бентежному світі
хто ж не мріє про справжнє тепло?
Серце гріє, мов соняшний зайчик,
твій незгасний промінчик очей.
І жадає медових побачень:
- Хочу ще, хочу ще,
хочу ще...

Хай у кожного - свій
місяць Липень золотий.
Та душа моя
там, де ти! Ти і я!
Наш роман достиг.
Місяць Липень, відпусти...
тільки залишай
серцю водограй!

По-між нами - живе, дике поле,
синьоокий волошковий рай.
Дзвін малиновий рветься на волю.
Серцю струни дає водограй.
Мед духмяний розважили липи
й шелестять серед спеки та злив.
Нетутешні ми в нинішнім літі...
та нас Липень назавжди
злюбив!

Хай у кожного - свій
місяць Липень золотий.
Та душа моя
там, де ти! Ти і я!
Наш роман достиг.
Місяць Липень відпусти...
тільки залишай
серцю водограй!

ВК ХерСон липень 2021


Рецензии