Что там, за кулисами? 23. 07. 2017

Що там, за кулісами? Біси регочуть,
Ниточки смикають, у вуха шепочуть.
Полум'я жадібно душу жере,
Бій до світанку візьме своє.
На мою подушку, наче зірки,
Падають з неба сльози гіркі.

***

Что там, за кулисами? Бесы смеются,
За ниточки дергают, в уши суются.
Адское пламя душу сжигает
Бой до рассвета все нам прощает.
Ангелы снова горько рыдают, 
Падшими звездами в бездну слетают.

23.07.2017


Рецензии