В I Н

На зломі епох, світу древнього з нОвим,
Шляхи і дорОги, Величним Перстом,
Незрячим, глухим, усім спОвненим втОми,
Вказав Він на Світ не уражений злом.

Ступили. Прозріли. Умножили храми:
Дві тисячі літ йдеться Шляхом-доріг.
І нас, там вгорі, Той що Вищий над нами
Невпинно, незмінно тримав і беріг.

І  краю – дістались.. Зворотно. По віку.
Не  здатні  ми  Вірою  стримати  раж,
Своїм  переймАнням, не  маючи  ліку,
Ганьба  нам!.. І  кара!.. І  гибелі  тяж!


Рецензии