Дочка дитину народила...

Дочка дитину народила, зросла дочкова вже сім,я.
Всі стали думати, гадати, яке дочці дати ім,я.
Зять каже тещі своїй радо, що дочку Юлею назвав,
А тещя у душі радіє - моє ім,я дитині дав.

Вона того сама благала, тільки сказати як - не знала.
Самій не зручно замовляти, ім,я приймають батько й мати.
Та тещі зять такеє мовить: "Не в вашу честь дочку назвав,
А в пам,ять першоЇ любові, її я також Юлей звав".


Рецензии