Обстеження у л карн

На обстеження у область посилає лікар,
Щоб там визначіть хворобу та приписать ліки
Щоб дізнались  вони гарно, каже по секрету,
Захватіть з собою в сумці пляшку " Амаретто".

Молода, струнка лікарка поглядає наче хмарка.
- То ж, сідайте, каже строго, висуніть язика свого.
"А"...,кажіть при цьому звучно, чом ви сіли так незручно?
Мне в руці серветку білу, в очі пильно заглядає.

Я сиджу в м,якому креслі і своє в душі гадаю:
- Молода,то ця напевно біль мою вже розпізнає.
Враз вхопила язика і кричіть- Кажіть бо "А"...
ЯК мені то "А" казатти,Як від болю замовчати

Лікар змусила мене. Язика, неначе з корнем,
Вириваючі тягне.Ще й виказує сердито:
- Та хіба ж ми тут бандити? На що сльози в вас,
Скажіть, чі не стерпитє цю мить?

Я ж схопилась, як комета, та й мершій із кабінета,
А язик страшне болить.В сумці пляшка "Амарета"
Де б  піти ту біль запить? Але все в житті минеться,
Потім в гумір обернеться, посміхніться зі мной,люди,
Може й з вами таке буде?


Рецензии